Home

nart is

Nart Wielaard werkt op het snijvlak van maatschappij, technologie en bedrijfsleven. Hij brengt complexe ontwikkelingen terug tot eenvoudige en begrijpelijke verhalen en doet dat in de rol van gespreksleider, adviseur en schrijver. In vorige levens was hij registeraccountant, wereldreiziger en journalist. Zijn kennis ligt vooral op het gebied van thema's als big data, sustainability, ondernemerschap en nieuwe media. Nart is dol op vraagtekens en heeft een hekel aan uitroeptekens. In overdrachtelijke zin dan natuurlijk. 

Naast een veelheid aan projecten voor opdrachtgevers uit bedrijfsleven en schreef samen met hoogleraar Sander Klous het boek Wij Zijn Big Data. Er zitten twee andere boeken in de pijplijn maar die pijplijn kon wel eens lang zijn.

Nart vindt het leuk als u belt voor een kennismaking.

    

Een iPad aan de muur

Leuk hoor, een iPad. De mediahype is niet te stuiten - en goed geregisseerd door Apple - en zelfs berichten over mensen die een pink verliezen als gevolg van de diefstal van hun laatste gadget zijn hot news. Maar de introductie is veel meer dan een gadget. Het kon wel eens een nieuwe manier van werken en communiceren worden. Alles wordt dan namelijk touch, en Wired geeft een inkijkje in wat er zoal mogelijk gaat worden. Een iPad aan de muur is nu nog een kostbare kwestie, maar wie zegt dat dat over een jaar of 5 niet heel anders is?