Home

nart is

Nart Wielaard werkt op het snijvlak van maatschappij, technologie en bedrijfsleven. Hij brengt complexe ontwikkelingen terug tot eenvoudige en begrijpelijke verhalen en doet dat in de rol van gespreksleider, adviseur en schrijver. In vorige levens was hij registeraccountant, wereldreiziger en journalist. Zijn kennis ligt vooral op het gebied van thema's als big data, sustainability, ondernemerschap en nieuwe media. Nart is dol op vraagtekens en heeft een hekel aan uitroeptekens. In overdrachtelijke zin dan natuurlijk. 

Naast een veelheid aan projecten voor opdrachtgevers uit bedrijfsleven en schreef samen met hoogleraar Sander Klous het boek Wij Zijn Big Data. Er zitten twee andere boeken in de pijplijn maar die pijplijn kon wel eens lang zijn.

Nart vindt het leuk als u belt voor een kennismaking.

    

Een brokje visie

Gehoord op BNR Nieuwsradio: een mediamanager van de Rabobank die in een commercial stelt dat hij op die radiozender "Prima kan targetten in een uitstekend umfeld"

Wat me verbaast is niet het gebruik van die dure woorden, want dat is nu eenmaal het zakelijk jargon binnengeslopen.

Wat me verbaast is dat deze man de vraag krijgt om wat in te spreken voor een commercieel bericht, dat hij daar minstens een paar dagen over kan nadenken en dat hij dan vergolgens geheel weloverwogen besluit om wat opblaastaal toe te passen.