Home

nart is

Nart Wielaard werkt op het snijvlak van maatschappij, technologie en bedrijfsleven. Hij brengt complexe ontwikkelingen terug tot eenvoudige en begrijpelijke verhalen en doet dat in de rol van gespreksleider, adviseur en schrijver. In vorige levens was hij registeraccountant, wereldreiziger en journalist. Zijn kennis ligt vooral op het gebied van thema's als big data, sustainability, ondernemerschap en nieuwe media. Nart is dol op vraagtekens en heeft een hekel aan uitroeptekens. In overdrachtelijke zin dan natuurlijk. 

Naast een veelheid aan projecten voor opdrachtgevers uit bedrijfsleven en schreef samen met hoogleraar Sander Klous het boek Wij Zijn Big Data. Er zitten twee andere boeken in de pijplijn maar die pijplijn kon wel eens lang zijn.

Nart vindt het leuk als u belt voor een kennismaking.

    

Ik heb het nog nooit gedaan...

... dus ik denk dat ik het wel kan.

Met die uitspraak van Pipi Langkous in gedachten begon ik mijn eerste podcast te maken. Onder de noemer Business Unusual, een begrip dat ik eerder muntte in mijn werk voor en met BOLD. Waar het over gaat? Niet over business as usual dus. Want in normale tijden kan iedereen ondernemen. Maar wat als er opeens een crisis is? Een ontwrichtende technologie? Een pandemie? Een bank die de geldkraan dichtdraait? Dat zijn de momenten die ertoe doen. En daar gaat de podcast over.

De eerste aflevering staat online, ik ging op bezoek bij Losberger De Boer. Er zullen er nog de nodige volgen want ik blijk hier erg veel lol aan te hebben. En niet onbelangrijk: ik hoor van mensen dat ik best een prettige stem heb. Luisteren? Doe dat hier.